søndag 17. mars 2013

matbloggen februari









Öppnar upp med en mumsig svin-wok. Med massor av chili och vitlök. Alltid massor med vitlök! Confit de Canarde som Han fixade. Lax oc blomkålsmos. Faktiskt min absoluta vardagsfavorit! Ni har sett dne förr och ni lär alltså se det igen! Jag lagade kyckling i ugnen som blev helt fantastisk! Jag gjorde en marinad av cocosolja, soya (med mindre salt), vitlök och nymald svartpeppar och stekte kycklinglåren i ugnen med varsin apelsinskiva på. tilldet åt vi blomkåls och broccoli stuvning och pestofyllda champinjoner, en ny favorit! Himlen! Torsdagstorsk. Borde innföras, jag hade jublat, ingenting hade förändrats. Rökt lax med grönsaker, oxfilé på polarmackor är en finfin fredagstraditio. Salmasallad och så tillslut fiskburgare. Det var februari det!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar